Thermische en akoestische oplossingen en industriële toepassingen
nl
fr
nlfr

CRYOGEEN EN ZEER LAGE TEMPERATUUR TOEPASSINGEN

Wanneer je moet antwoorden op extreme spanningen in termen van negatieve temperaturen binnen de industriële thermische isolatie, geeft Perliet CRYOAPP een gepast antwoord.
Inderdaad, want het zeer stabiel gedrag van deze materialen bij uitzonderlijke lage temperaturen (-200 °C) laat toe om tegemoet te komen aan de uitzonderlijke eisen binnen de cryogenie.

Met betrekking tot de laagste temperaturen, wordt Perliet CRYOAPP gebruikt in gebieden waar cryogene technieken zijn aangewezen. Aangezien Perliet CRYOAPP bestand is tegen extreme koude tot -200 °C, wordt deze minerale stof ingezet voor de isolatie nodig in verschillende, maar specifieke industriële sectoren: voedsel, medische- en scheikunde industrie.

Voor het transport en de opslag van vloeibaar gas, wordt voornamelijk Perliet CRYOAPP gebruikt. Hier wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een holle, dubbele isolerende wand voor de tank of de leidingen. Perliet CRYOAPP is chemisch neutraal en beschikt over stabiele en blijvende thermische eigenschappen stabiel doorheen de tijd. Wij zijn in staat om de korrelgrootte aan te passen aan ieder specifiek toepassing.

Perliet CRYOAPP is een hoog performante thermische isolatie voor lage temperaturen, eveneens een volledig natuurlijk en ecologisch materiaal.


Technische fiche:  CRYOAPP Sibli [pdf:198.2Ko]

Algemene documentatie : Documentatie Sibli [pdf:4.9Mo] 

Video

Het laatste nieuws

SIBLI blijft de hele zomer geopend SIBLI blijft de hele zomer geopend

Gepost op 14/06/2017
SIBLI plant geen sluiting in de zomer. Wij blijven tot uw beschikking voor...

Eindejaar verlof Eindejaar verlof

Gepost op 16/12/2016
Sibli is tussen vrijdag 23 december 2016 en maandag 02 januari 2017 inbegrepen...

Een vraag? Een advies? Contacteer ons