Thermische en akoestische oplossingen en industriële toepassingen
nl
fr
nlfr

VERPAKKING EN ABSORPTIEMIDDEL

Dankzij zijn grote vermogen om trillingen te absorberen, wordt Vermiculiet gebruikt in de vorm van vlokken om een maximale veiligheid te garanderen tijdens het transport van bepaalde materialen. Deze eigenschap, gekoppeld aan een degelijke absorptie van vloeistoffen, maakt het mogelijk om uiterst breekbare of gevoelige materialen te vervoeren. Door gevaarlijke goederen te omhullen wordt een transport zonder zorgen verzekerd en vermeden dat schadelijke producten wegstromen.

Vermiculiet kan worden gebruikt voor het verpakken van gevaarlijke producten bij het transport. Het voorkomt niet alleen dat de inhoud van de verpakking schokken moet ondergaan, maar beschermt ook tegen lekken of het wegstromen van het product. Vermiculiet is volstrekt onschadelijk voor het milieu en voor personen, bovendien is het een natuurlijk, ecologisch en recycleerbaar mineraal.

Dankzij de hoge porositeit en brandwerendheid, worden gevaarlijke producten die tijdens het transport kunnen wegstromen met Vermiculiet omwikkeld. Door de doeltreffende werking voldoet Vermiculiet aan de vereisten opgelegd door de Europese Economische Commissie van de Verenigde Naties (UNECE) in haar aanbevelingen met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke goederen. Producten die een risico op brand, vergiftiging of verontreiniging inhouden worden zo beschermd door Vermiculiet om elk accidenteel verlies te voorkomen. Door het absorberend vermogen van Vermiculiet wordt het ook aanbevolen voor de reiniging van grootschalige lozingen van gevaarlijke producten.

Onze Vermiculiet voldoet aan de ADR-voorschriften en aan de IATA en ICAO aanbevelingen, dit verklaart dat onze producten worden aanbevolen door global carriers zoals FedEx, UPS, TNT, ...

Algemene documentatie : Documentatie Sibli [pdf:4.9Mo]

Video

Het laatste nieuws

SIBLI blijft de hele zomer geopend SIBLI blijft de hele zomer geopend

Gepost op 14/06/2017
SIBLI plant geen sluiting in de zomer. Wij blijven tot uw beschikking voor...

Eindejaar verlof Eindejaar verlof

Gepost op 16/12/2016
Sibli is tussen vrijdag 23 december 2016 en maandag 02 januari 2017 inbegrepen...

Een vraag? Een advies? Contacteer ons